malerejser 2018 AKVARELREJSER 2018 akvarelkurser akvarelkursus akvarelferie 2018 maleferie 2018
Ane Grete Aagaard kunstmaler


Hjem Akvarel blomster
Portræt Oliemaleri Croquis CV Udstillinger Malerejser Kurser Kontakt

Moderne  teknik Portræt-akvarel
tegninger

Amalfikysten


Andet Portræt-olieAndalusienSymi

         
LOF
Kurser i Strandlyst 2021

TORSDAG
11.00-16.30
11. marts-29. april
Program: På kurset spiller vi på alle akvarellens strenge. Vil arbejder med både den traditionelle akvarel, og vi vil stifte bekendtskab med den nye nordiske akvarelteknik, som betyder at arbejde med akvarellen på en mere fri, flydende og ubestemt måde. Vi vil også bevæge os lige i krydsfeltet mellem disse to akvarelteknikker. For at få det optimale ud af akvarellen, vil der også være en del teori som indeholder bl.a. farveteori, komposition og perspektiv..
Max 9 deltagere.
Weekend 6.-7. marts
11.00-16-00    
Begyndere og "falske begyndere"
Program: Har du brug for at få indblik i den helt grundlæggende viden om materialer, farver, pigmenter og tekniker? Eller måske bare at få suppleret den viden du allerede har om disse ting?
Vi bruger lørdagen på at blive indført i akvarelmalingens grundsubstans, herunder farveteorien. Søndag bruger vi den nyerhvervede viden og maler. Vi arbejder både med den helt klassiske teknik og vi flirter også med "Den nye nordiske akvarelteknik".

Weekend 20.-21. marts
11.00-16.00 
Blandede akvarelteknikker
Program: Her spiller vi på alle akvarellens strenge. Vil arbejder med både den traditionelle akvarel, og vi vil stifte bekendtskab med den nye nordiske akvarelteknik, som betyder at arbejde med akvarellen på en mere fri, flydende og ubestemt måde. Vi vil også bevæge os lige i krydsfeltet mellem disse to akvarelteknikker. For at få det optimale ud af akvarellen, vil der også være en del teori som indeholder bl.a. farveteori, komposition og perspektiv..
Max 10 deltagere.
                       


      
Kurser i DOF
FritidsskolerneMantziusgaarden
Birkerød
Blandede akvarelteknikker

3 tirsdage
1.-8.og 15. juni

Vi maler landskaber, frugt, og blomster i både den klassiske- og den nye nordiske akvarel-teknik.
Boesner
Aart de Vos

https://www.artsupplies.co.uk