Malerejser 2018 - malerejse til Andalusien - malerejser 2018 til Andalusien malerejse Garden of Lemons -  maleretreat i Sydspanien - akvarelferie
malerejser andalusien  2018 malerejser til spanien 2018 akvarelrejse andalusien akvarelferie andalusien
Ane Grete Aagaard  kunstmaler


        Akvarel-malerejse til Sydspanien
Andalusien fra lørdag den 28. april til lørdag den 5. maj 2018

                         

Hjem Akvarel blomster
Portræt Oliemaleri Croquis CV Udstillinger Malerejser Kurser Kontaktny teknik Portræt-akvarel

tegninger
Amalfikysten


                          


 andet
Portræt-olieAndalusien


          
       

Kurset

Tag hul på foråret i april. Vi maler akvarel i det nærmest paradisiske Andalusien. Kurset afholdes på det danskejede refugium, Garden of Lemons, som ligger så uendeligt smukt tilbagetrukket fra turismens vante ruter i læ af bjergkæden Sierra Nevada imellem Granada og Middelhavet. Her går skønhed, fordybelse og gastronomi op i en højere enhed. ;-) 

Her vil jeg introducere til den mere frie, flydende og ubestemte måde at arbejde med akvarellen på. En teknik som er så oplagt at male i netop dette område med dets vidunderlige jordfarver. Men vi nøjes ikke med det, vi kombinerer det også med den mere klassiske “streg”. Rejsen er en regulær malerejse, med hovedvægten lagt på maleundervisning og maleri, derfor er der max. 10 deltagere. Det bærende princip  i undervisningen er indlevelsen i den enkeltes evner og muligheder, derfor henvender kurset sig til både de erfarne og de knapt så erfarne akvarelmalere. I løbet af kurset gennemgås det kompendie/materiale som kursisterne har modtaget fra mig, ved tilmeldingen. Det indeholder forskellige afsnit om bl.a. farveteori, perspektiv og ikke mindst brugen af de forskellige akvarelteknikker, dels de klassiske - og dels nyere teknikker.

Undervisningen er med visse fælles demonstrationer og  opgaver, herefter vil jeg i så vid udstrækning som muligt give personlig vejledning.

Vi arbejder 6 dage under opholdet og vi får spændende indslag af  virkelig fantastiske måltider, serveret og tilberedt af husets kok. I løbet af opholdet arrangeres desuden inspirations-/maleture ud i dels landskabet og dels i landsbyen. Valle de Lecrín er en sand skatkiste af motiver, og vejret giver de bedste betingelser for at finde inspiration og for at udfolde sig under åben himmel. Lyset og farverne opleves med stor intensitet, og farverne stikker frem alle steder. Men det er jo nok først og fremmest dette kraftige og vekslende lys der skærper ens kunstneriske sanser. Midt i ugen arrangeres der  en halvdagstur til Granada.


 Om mig
Jeg er akademiuddannet maler, jeg har en uddannelse i voksenpædagogik og jeg har mere end 25 års undervisningserfaring. Jeg har gennem årene kunnet føje adskillige skoler og kurser til mit CV. Jeg har undervist på bl.a. FOF, LOF og DOF samt undervist aftenskolelærere i Amtscentralernes Voksenpædagogiske Centre. Jeg har kreeret male- og tegnekurser til div. Magasiner. link til et udpluk af artikler


 


Deltagelse i udflugten til Granada samt inspirationsture i landskabet er ikke inklusiv, men kan tilvælges. Selve maleundervisningen foregår på Refugiet Garden of Lemons og her serveres de fleste måltider. 

Som det ses på ovenstående billede, er her et ideelt malemiljø til maleundervisning. Her er arbejdsborde og parasoller. Her er et helt fantastisk orangeri hvor en stor del af undervisningen kommer til at foregå. Her er også de mest ultimative rammer til udemaleri når det foregår "på hjemmebane". Hvis to rejser sammen, men kun den ene  maler, så er her rammen for et godt ophold for begge, idet der er rige muligheder for kulturelle oplevelser, vandreture, golf, strand og muligheden for at nyde stedet, poolen og gode bøger.    

  Pris:   kr. 9.500,- som inkluderer
7 overnatninger med morgenmad på det lille hygggelige hotel Naranjos
fly

transfer
div. frokoster og middage ... ifølge program
kursushonorar

Ikke inklusiv:
drikkevarer
udflugter
div. entreer
Enkeltværelse (kr.500,-)Det er muligt at bo på refugiet Garden of Lemons.
tillæg for dette:


i Dobbeltværelse kr. 1.400,- 
i Enkeltværelse    kr. 2.100,-
Se dagsprogrammet her


se Materialeliste her


Se undervisningsprogrammet her
For tilmelding samt yderligere oplysning omkring malekurset, kontakt:

Ane Grete Aagaard

tlf. 45 57 08 26 mob. 51 46 18 71 eller email anegrete@email.dk