Malerejser 2018 - malerejse til Andalusien - malerejser 2018 til Andalusien malerejse Garden of Lemons -  maleretreat i Sydspanien - akvarelferie
malerejser andalusien  2018 malerejser til spanien 2018 akvarelrejse andalusien akvarelferie andalusien
Ane Grete Aagaard  kunstmaler


        Akvarel-malerejse til Sydspanien
Andalusien fra lørdag den 28. april til lørdag den 5. maj 2018

                         

Hjem Akvarel blomster
Portræt Oliemaleri Croquis CV Udstillinger Malerejser Kurser KontaktAkvarel ny teknik Portræt-akvarel Portræt-olie
tegninger
Amalfikysten


                          


Akvarel andet

Andalusien


          
       

Kurset

Tag hul på foråret i april. Vi maler akvarel i det nærmest paradisiske Andalusien. Kurset afholdes på det danskejede refugium, Garden of Lemons, som ligger så uendeligt smukt tilbagetrukket fra turismens vante ruter i læ af bjergkæden Sierra Nevada imellem Granada og Middelhavet. Her går skønhed, fordybelse og gastronomi op i en højere enhed. ;-) 

Her vil jeg introducere til den mere frie, flydende og ubestemte måde at arbejde med akvarellen på. En teknik som er så oplagt at male i netop dette område med dets vidunderlige jordfarver. Men vi nøjes ikke med det, vi kombinerer det også med den mere klassiske “streg”. Rejsen er en regulær malerejse, med hovedvægten lagt på maleundervisning, derfor er der max. 12 deltagere og ligeledes derfor henvender kurset sig til både begyndere og mere erfarne akvarelmalere. Det bærende princip  i undervisningen er indlevelsen i den enkeltes evner og muligheder. I løbet af kurset gennemgås det kompendie/materiale som kursisterne har modtaget fra mig, ved tilmeldingen. Det indeholder forskellige afsnit om bl.a. farveteori, perspektiv og om de varierede muligheder der er at male akvarel på. Undervisningen er med visse fælles demonstrationer og  opgaver, men ellers vil jeg i så vid udstrækning som muligt give personlig vejledning.

Vi arbejder 6 dage under opholdet og husets kok tilbereder virkelig herlige måltider. I løbet af opholdet arrangeres desuden inspirationsture i landskabet til Granada og til Middelhavskysten. Valle de Lecrín er en sand skatkiste af motiver, og vejret giver de bedste betingelser for at finde inspiration og at udfolde sig under åben himmel. Lyset og farverne opleves med stor intensitet, og farverne stikker frem alle steder. Men det er jo nok først og fremmest dette kraftige og vekslende lys der skærper ens kunstneriske sanser.


 Om mig
Jeg er akademiuddannet maler, jeg har en uddannelse i voksenpædagogik og jeg har mere end 25 års undervisningserfaring. Jeg har gennem årene kunnet føje adskillige skoler og kurser til mit CV. Jeg har undervist på bl.a. FOF, LOF og DOF samt undervist aftenskolelærere i Amtscentralernes Voksenpædagogiske Centre. Jeg har kreeret male- og tegnekurser til div. Magasiner. link til et udpluk af artikler


 


Deltagelse i maleudflugter til Granada og til Middelhavskysten samt inspirationsture i landskabet er ikke inklusiv, men kan tilvælges. Selve maleundervisningen foregår på Refugiet Garden of Lemons og her serveres de fleste måltider.
Som det ses på ovenstående billede, er her et ideelt malemiljø til maleundervisning. Her er også de mest ultimative rammer til udemaleri når det foregår "på hjemmebane". Her er arbejdsborde og parasoller. Her er skyggesteder og her er rigeligt med motiver. Derfor er turen også velegnet hvis man som kursist ikke er så interesseret i udflugter, men foretrækker at male "på hjemmebane".    

Hvis to rejser sammen, men kun den ene  maler, så er her rammen for et godt ophold for begge, idet der er rige muligheder for kulturelle oplevelser, vandreture, golf, strand og muligheden for at nyde stedet, poolen og gode bøger.    

  Pris:   kr. 9.500,- som inkluderer
fly
transfer
middage m.m. ifølge program
kursushonorar
Ikke inklusiv:
drikkevarer
udflugter
div. entreer
Enkeltværelse (kr.500,-)


Det er muligt at bo på refugiet Garden of Lemons.
Ekstra pris for dette:


i Dobbeltværelse kr. 1.400,- 
i Enkeltværelse    kr. 2.100,-
Se dagsprogrammet her


se Materialeliste her


Se undervisningsprogrammet her
Yderligre information og tilmelding:
Veksebo Wellness rejser
her           
(tilsluttet rejsegarantifonden)


tlf.: 48 48 55 53


For oplysning omkring malekurset, kontakt:

Ane Grete Aagaard

tlf. 45 57 08 26 mob. 51 46 18 71 eller email anegrete@email.dk