Malerejser 2018 - malerejse til Andalusien - malerejser 2018 til Andalusien malerejse Garden of Lemons -  maleretreat i Sydspanien - akvarelferie
malerejser andalusien  2018 malerejser til spanien 2018 akvarelrejse andalusien akvarelferie andalusien
Ane Grete Aagaard  kunstmaler

                         

Hjem Akvarel blomster
Portræt Oliemaleri Croquis CV Udstillinger Malerejser Kurser Kontaktny teknik akvarel

tegninger
Amalfikysten


                          


 andet
olieAndalusienSymi
 

Akvarel-malerejse til Sydspanien - Andalusien
 
4.- til  11. maj 2019


          
       

Kursusindhold og -længde

Rejsen er tilrettelagt som en regulær akvarel-malerejse. Indholdet kan uden brug af for megen prosa beskrives således:
Hovedvægten ligger på maleundervisning og maleri. Det bærende princip i min undervisning er indlevelsen i den enkeltes evner og muligheder. Derfor er der max. 10 deltagere, og også derfor henvender kurset sig til både de erfarne og de knapt så erfarne akvarelmalere.

Jeg vil her introducere til den nordiske akvarelteknik, en mere fri, flydende og ubestemt måde at arbejde med akvarellen på. En teknik som er så oplagt at anvende i netop dette område med dets fantastiske lys og vidunderlige jordfarver.Men vi nøjes ikke med det. I løbet af kurset flirter vi også med den mere klassiske “streg”. Vi arbejder 6 dage under opholdet afbrudt af inspirationsture i landsbyen og i det omkringliggende landskab. Andre spændende indslag udgøres af virkelig fantastiske måltider tilberedt og serveret af husets kok. Midt i ugen arrangeres en guided halvdagstur til Granada med en spændende rundvisning i den historiske bydel. Her er indlagt et besøg i en også historisk, virkelig inciterende og spændende restaurant, hvor vi får serveret spansk tapas, som når den er på sit ypperste, og det samme gælder vinen. I ugens slutning har vi et lokalkoloristisk indslag i form af en lille udflugt til et spektakulært sted på landet, hvor en spansk kone diverterer med spansk picnic.

Alt det ovennævnte er inklusiv.

Indkvartering

Vi bor primært på et lille hotel i landsbyen Melegis, i Valle de Lecrin ca. 10-15 minutters gang fra refugiet Garden of Lemons, hvor al undervisning foregår, og hvor også de fleste måltider serveres.

Det er et danskejet refugium, som ligger så uendeligt smukt tilbagetrukket fra turismens vante ruter i læ af bjergkæden Sierra Nevada imellem Granada og Middelhavet. Her går skønhed, fordybelse og gastronomi op i en højere enhed. Valle de Lecrín er et sandt Eldorado af motiver, og vejret giver de bedste betingelser for at finde inspiration og for at udfolde sig under åben himmel. Lyset og dermed farverne opleves meget intenst, og farverne viser sig alle steder. Men det er nok først og fremmest dette kraftige og vekslende lys, der giver et ekstra input til vores kunstneriske sanser.

Garden of Lemons byder på et helt sublimt miljø til maleundervisning. Her er arbejdsborde, parasoller og et fantastisk inspirerende orangeri, hvor en stor del af undervisningen kommer til at foregå. Her er også de mest ultimative rammer til udemaleri, når det foregår "på hjemmebane":
Der er en inciterende have, som byder på maleriske effekter, træer, frugter, blomster og ikke mindst imponerende udsigter.


Refugiets ejere, Henrik og Ingo fortælller, at Garden of Lemons oprindelig var et hus, der blev brugt til hønsehold, hvilket ikke umiddelbart er til at få øje på. Det har gennemgået en forvandling til noget, der nærmer sig et lille paradis.
Det er også muligt at bestille indkvartering på selve Garden of Lemons eller et hus El Limón i den nærliggende landsby Chide. Tilsammen rummer disse huse ekstra indkvarteringsmuligheder 6 dobbelt værelser i meget høj standard, så hvis man vil give sin oplevelse en ekstra dimension, kan man mod et tillæg vælge at boder.

Ikke malene ledsagere er meget velkomne, så er man 2, der rejser sammen, hvor kun den ene maler, er her rammen for et rigtig godt ophold for begge, idet der er rige muligheder for kulturelle oplevelser, vandreture, golf, strand og muligheden for at nyde stedet, poolen og gode bøger.
 Om mig. Jeg er uddannet maler, jeg har en uddannelse i voksenpædagogik og jeg har mere end 25 års undervisningserfaring. Jeg har undervist på bl.a. FOF, LOF og DOF samt undervist aftenskolelærere i Amtscentralernes Voksenpædagogiske Centre. Jeg har kreeret male- og tegnekurser til div. magasiner. Link til et udpluk af artikler. Og jeg har gennem årene kunnet føje adskillige skoler og kurser til mit CV.

Jeg lægger meget stor vægt på en godt tilrettelagt og struktureret undervisning med et velunderbygget fagligt indhold, således at turen både bliver en god oplevelse/ferie i fællesskab med andre, der deler vores akvarel-passion, og samtidig giver et solidt og også korrekt fagligt udbytte.
Min ambition er at videregive de vigtige principper inden for farvelære, komposition m.v., der har stået deres prøve i århundreder. 
 
Pris: Kr. 12.900,- som inkluderer:

Fly

7 overnatninger med morgenmad
Transfer mellem Malagas lufthavn og Melegis

Alle frokoster og middage er inklusive
Vand, kaffe og te
Et udførligt akvarelkompendium (som tilsendes digitalt efter tilmelding)
Kursushonorar
Udflugt til Granada med indlagt tapasmiddag på restaurant
Et lokalkoloristisk indslag med indlagt spansk picnic.
Øvrige guidede ture i hhv. landskabet og landsbyen

Ikke inklusiv:

Drikkevarer
(Øl og gode vine kan købes på Garden of Lemons til rimelige priser)
Vælger man indkvartering på Garden of Lemons eller El Limón, (bemærk, husene rummer 6 dobbeltværelser) er tillægget for dette:

I dobbeltværelse
kr.
1.000,-
I enkeltværelse
kr.
2.000,-


Tilmelding på:

Tlf. 45570826 mob. 51461871 eller email:
anegrete@email.dk
Der erlægges et depositum på kr. 3.000,- ved tilmelding, som indbetales på: reg.nr. 7681 0001509413.
Depositum tilbagebetales ikke ved aflysning.
Ved aflysing fra min side, tilbagebetales naturligvis ethvert indbetalt beløb.
Restbeløbet betales 10 uger inden afrejse.
Køb af en rejseforsikring/afbestillingsforsikring, kan absolut tilrådes, medmindre man allerede har det i sin familieforsikring eller sit Mastercard. Det er for egen regning. Husk at forsikringen skal være købt inden rejsen bestilles og husk at tjekke om allerede eksisterende forsikringer er gældende.

Der er orientering omkring materialer på linket herunder. Man er også meget velkommen til at kontakte mig inden evt. nyanskaffelse af materialer for at undgå, at investere i nogen unødvendige eller forkerte.
Man er naturligvis til enhver tid velkommen til at kontakte mig med, hvad der end måtte være af spørgsmål på tlf. 45570826 mob. 51461871 eller email
anegrete@email.dk


Dagsprogrammet  her
Materialeliste  her
Undervisningsprogrammet her